Update cookies preferences
Καφε - Μπαρ στο Τολό

Nelly's Café-Bar

Χαλαρωτική ατμόσφαιρα, μοντέρνα διακόσμηση, εκπληκτική θέα. Η καλύτερη επιλογή για καφέ, πρωινό και “φρέσκες” επιλογές για φαγητό στο Τολό είναι το Nelly's. Όταν τελειώσει η μέρα και δύσει ο ήλιος, στο Nelly's Bar με απίστευτη θέα μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα ποτά και cocktail.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό, φτιαγμένο με φρέσκα υλικά από το μικρό οικογενειακό μας αγρόκτημα: τα αυγά και ελαιόλαδο στις σαλάτες μας, όπως επίσης τα μανταρίνια, πορτοκάλια, σύκα και σταφύλια.

Το Nelly's είναι ένα από τα πιο δημοφιλή καφέ στο Τολό, τόσο στους ντόπιους όσο και στους επισκέπτες. Αυτό λόγω της ιδιαίτερης προσοχής που δίνουμε στην επιλογή του καφέ και στις συσκευές που χρησιμοποιούμε για να προσφέρουμε ανώτερης ποιότητας καφέ. Είναι γνωστό σε όλους λοιπόν, πως όταν θέλεις καλό καφέ θα έρθεις στο Nelly's.

Εκτός όμως από τον καλύτερο καφέ μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τη σπιτική μας λεμονάδα καθώς και τα υγιεινά και φρέσκα smoothies!

Μοναδικό πρωινό

Το Nelly’s είναι από τα λίγα καφέ που λειτουργεί από νωρίς το πρωί προσφέροντας πολλές επιλογές για το πρωινό σας. Απολαύστε μια χωριάτικη ή χορτοφάγου ομελέτα, μια φρεσκοψημένη μπαγκέτα με κοτόπουλο ή τόνο, καθώς και το μοναδικό πιάτο μας, “αβγοκάντο”. Δύσκολα κάποιος αντιστέκεται στα σπιτικά μας γλυκά, τη χειροποίητη ευωδιαστή μηλόπιτα, το χειροποίητο κέικ πορτοκαλιού, που ετοιμάζουμε κάθε πρωί, με κακάο ή κουβερτούρα!

Το μεσημεράκι είναι μια ιδανική ώρα να δοκιμάσετε τις φρέσκιες και πλούσιες σαλάτες μας, τα ζουμερά μας burger και το χορταστικό club sandwich με τις φρέσκιες τηγανιτές πατάτες μας ή για τους πιο fit της παρέας τα δυο νέα μας healthy bowl πιάτα, με σολωμό και φρέσκα λαχανικά.

φωτογραφιες

Το τοπικό μας πρωινό

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γεύματα & Σνακ

Συστατικά τοπικής προέλευσης

Διαλέγουμε καθημερινά, μόνο τα καλύτερα τοπικά προϊόντα.

Ελληνικό & Διεθνές Φαγητό

Προσφέρουμε πληθώρα επιλογών από σνακ και μεσογειακή κουζίνα.

Σπιτικά γεύματα και σνακ

Οι επισκέπτες μας λατρεύουν το φρέσκο φαγητό και η μάγειρας/σεφ μας ετοιμάζει κάθε γεύμα ξεχωριστά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ

Café And Bar